Dive into Yin på Fyri resort i Hemsedal 10-13. Juni 2021

Finn roen og balansen med yinyoga, restorative yogasomatics, meditasjon og lydbad, på vakre Fyri Resort i Hemsedal. 

Pool Club | Fyri®
Velkommen til Fýri® | Resort Hemsedal

“All action begins in rest” (Lao Tzu). Våren og sommeren er en årstid hvor naturen beveger seg fra yin mot yang. Fra dvale til vekst.  På samme måte kan vi gå sommeren i møte. Vi kan starte med hvile, slik at aktivitet og vekst kan skje fra innsiden og ut, som et frø som spirer og etter hvert vokser seg stort.

Gjennom denne langhelgen vil vi bruke yoga og meditasjon til å roe nervesystemet, og tillatte oss å gi slipp og restituere. Yin er rolig, innadvendt og mykt. Yin er bindevev og kroppens flyt, sansning og bevegelsen inn i oss selv. Yin er en nøkkel til velvære. 

Vi lever i en tid hvor det snakkes mye om effektivisering og for mange av oss består livet og hverdagen mest av yang. Yang er aktivt, maskulint, raskt og kraftfullt. Yang er muskler. Midt i dette er det viktig at vi finner vårt eget Yin-rom, et sted hvor vi kan puste og avbalansere oss. 

Årene 2020 og 2021 har vært utfordrende for mange. Kanskje kan denne helgen bringe deg restitusjon og litt ekstra luksus.

Vi vil invitere deg til sammen å reflektere over vår egen energibalanse. Vi vil lære deg hvordan du kan aktivere det parasympatiske nervesystemet, og viktigheten av dette. Og vi vil gi deg en innføring i hvordan vårt bindevev henger sammen med vårt fysiske, emosjonelle og energetiske velvære. 

Gjennom hele helgen kan du forvente et rolig tempo og timene vil bestå av enkle øvelser i restorative yinyoga – og yogasomatics. To yogaformer som inviterer deg inn i din egen flyt, inn i kjernen av deg selv. Du vil få en innføring i mindfulness, meditasjon og pusteøvelser, som alle er verktøy du kan ta med deg hjem.

Du vil også få oppleve avslappende lydbad, som inviterer til dyp avspenning og velvære. Lydene og vibrasjonene fra gongen, syngebollene og krystallbollene hjelper til med å roe ditt nervesystem og ditt bindevev, slik at kroppen går mot balanse og restitusjon. 

Ta med:

Egen yogamatte. Gjerne ullmatte hvis du har

Bolster/stor pute til støtte i yogastillingene

2 tepper

Notatbok og skrivesaker

Myke, varme, behagelige klær til å gjøre yoga i

Badetøy

Helgen passer for alle, også for deg som aldri har prøvd yoga før.

Om oss: 

Nanne Emelie: 

Nanne Emelie er yoga og meditasjonslærer, kraniosakral terapeut, lyd terapeut, sanger og sangskriver. Hun er innehaver av Ski Yoga, og underviser der og på Helsehuset Ditt Pusterom.

Nanne Emelie har praktisert yoga og meditasjon i over 20 år, siden hun som 19 åring forelsket seg i yoga. Hun begynte å utforske meditasjon allerede som barn, og meditasjon har vært en naturlig daglig praksis og følgesvenn for henne siden. 

Hun har to alignment vinyasayoga utdannelser RYT200 bak seg og en utdannelse i Restorative somatic yoga ved Ateeka. Som kraniosakral terapeut har hun en stor lidenskap for å arbeide med bindevevet, og fletter viten om dette sammen med yogaen. Hennes undervisning har derfor gått mer og mer over til det meditative, inn i kroppen til bindevevet, avbalansering av kroppen og nervesystemet. Da Nanne Emelie oppdaget Yoga somatics, fant hun hjem i denne bløte, meditative, flytende yogaformen. Hun bruker syngeboller og sin egen stemme til å understøtte yogaundervisningen. 

Gjennom denne helgen har Nanne Emelie fokus på Yogasomatics.

Tania: 

Tania har praktisert yoga og meditasjon i over 15 år.  Hun har en multistyle yogautdannelse, RYT200, kurs i hvordan man kan legge til rette for gravide i yogaundervisningen og er i gang med en utdannelse i yogasomatics (by Ateeka). Tania har fordypet seg i hvordan man kan bruke yoga, meditasjon, visualisering og mat til å styrke, støtte og balansere kroppen. Hennes undervisning er myk, omsorgsfull og hun har en egen måte å invitere din oppmerksomhet inn i kroppen, og på de miraklene som utspiller seg der. 

Gjennom denne helgen vil Tania først og fremst ha fokus på yin. En yogaform hvor man holder stillingene i flere minutter, enten sittende eller liggende. Denne yogaformen strekker først og fremst bindevevet. Tanias timer er meditative og hun inviterer deg inn i senter av deg selv. Tania legger stor vekt på kjærlighet i sine timer. Kjærlighet til en selv og til omverdenen. Hun ser en verden som på mange måter går i feil retning og ønsker å formidle at forandringen må starte i en selv. 

Tania jobber til daglig på Helsehuset Ditt Pusterom, er innehaver av Tania’s Coming Home Yoga og har yin timer på Hot Bikram på Høvik. 

Program:

Torsdag:

Ankomst fra klokken 15.00

17.30: Velkommen (oppmøte i konferanserom)

18.30: Middag

20.00: Meditasjon og yin yoga

Fredag:

07.30: Rolig morgen yoga (Yin med noe flyt)

09.00: Frokost

10:00-12.00: Poolclub

13.00: Lunch og egentid. 

Tid til fjellturer etc.

16:00: Introduksjon til bindevevet- enkle somatiske øvelser

17.45:  Yoga nidra (meditasjon) med avsluttende lydbad

18:30: Middag

Lørdag: 

07:30: Rolig morgenyoga (yin med noe flyt)

09:00: Frokost

10:30: Energibalanse og det autonome nervesystem. 

13.00: Lunch og egentid. Tid til fjellturer etc.

17.00: Pust, meditasjon, bevegelse og lyd for å avbalansere det autonome nervesystemet 

18:30: Middag

20.00-22.00: Poolclub 

Søndag: 

09.00: Frokost

10.00: Pakke og sjekke ut helst før frokost

10.30: yoga og avslutning

Vi avslutter i 13 tiden.

Pris:
Per person i Enkeltrom 8986,-

Per person i dobbelt 7952,-

For booking:

Ring +46 775 – 553 553 (Fyri)

Oppgi Ordrenummer til arrangmentet: 31036

Priser inkluderer:

  • Overnatting 3 netter
  • Fullpensjon: 3 vegetariske måltider om dagen
  • All undervisning
  • Poolclub

For mer informasjon om hotellet, se: https://fyriresort.com/

For andre henvendelser:

Tania:

http://taniascominghomeyoga.com

Mail: tania.morbech@gmail.com     

Facebook: https://www.facebook.com/NanneogTania

Nanne Emelie:

http://www.skiyoga.no

mail: info@skiyoga.no